Quimio 71

Ayuda a la investigación contra los tumores cancerosos infantiles

Quimio 71

25 novembre, 2019 Notícia bloc 4

En l’últim post vaig dir que tenia la sensació que no havia estat setmana llarga. Cert, avui començo una altra setmana i aquesta abans de començar-la crec que sí que es farà llarga. Dimarts tinc tractament de quimio sense estar recuperat de l’operació i de les seves seqüeles, però és el que hi ha, ja he fet un parell de campanes els dies de quimio i no pot ser, jo no puc viure sense quimio.

Crec que aquesta setmana se’m farà llarga ja que últimament el dolor no em treu el peu del coll, pateixo bastant dolor encara que em medico força per ell, malgrat això, cada dia haig de fer molts rescats, també a la nit. Vaig estar tot el dimarts ingressat i em van canviar les morfines i les seves dosis, augmentant-les, però el malparit persisteix sense treva. Dimarts vaig aconseguir no dormir a l’hospital demanant una alta sota la meva responsabilitat, els metges es van estranyar, al contrari dels meus fills que em van tenir a taula per sopar.

La bona notícia és que he guanyat 1,5 quilos. No és feina fàcil ja que encara estant de vacances de tractament, el digestiu també ha estat destarotat, però la bàscula ha sumat i no restat.

Demà faré la sessió 71, com l’any que vaig néixer. En un altre moment hauria estat content i tot, però la faig una mica acollonit perquè trobo el cos molt feble, això si, els dos dies de corticoides que em donaran de ben segur que em treuen el dolor i això vol dir que possiblement té dos dies sense dolor. Això pot ser la bomba!!!

No sé si parlar més del llibre ja que al final crearé tantes expectatives que a l’igual no us agrada. Aquesta setmana passada vaig anar al Banc de sang i Teixits de Catalunya, i ja vam quadrar com i a quina sala fer l’acte de presentació. Tractar amb la gent del banc de sang dóna gust, perquè són molt acollidors i per la seva gran implicació amb la feina. Fa pocs dies vaig rebre un exemplar del llibre per revisar-l’ho i la veritat és que estic molt content de com ha quedat tot ell. La presentació la faré el dia 10 de desembre a les 19:00 del vespre, a veure si podeu venir. Participarà l’escriptor Jaume Cela, qui em va escriure el pròleg i el Dr. Sánchez de Toledo, una eminència si parlem de càncer infantil.

Ahir vaig participar en les jornades de Ride for Her, dopat fins a les celles i quasi sense veu a causa de la meva fluixesa. Vaig participar amb dues valentes com la Raquel Castillo i la Noe Galán, dues valentes que van poder fer net del càncer en el seu dia. Ens van delitar amb projeccions dels dos reptes que les dues han portat a terme. Jo podria dir que bavejava veient-les, ja que encara tinc l´espineta d’anar a Santiago.

Total, que aquesta setmana toca posar el cos en mans de la medicina, una vegada més. Segur que al final és menys del que jo creia, però ja sabeu que a mi m’agrada preparar-me i pensar en el  pitjor si em donen temps per fer-ho.

 

4 Responses

 1. Josep ha dit:

  Ànims artista!

 2. Cinta ha dit:

  Graçies Xavi

 3. Pilar ha dit:

  Xavi, que aquesta setmana sigui millor del que esperes. Jo i segur que molts altres tenim moltes ganes d’estar amb tu durant la presentació del teu llibre.
  No deixis d’informar-nos de què hem de fer per poder-hi anar.
  Espero que entretant coneguis a una persona amb molta força que també treballa per conseguir fons per a la recerca del rabdomiosarcoma. Una abraçada
  😘😘

 4. Sandra ha dit:

  Cada dia un passet més, Xavi. T’estimem molt i estàs resultant ser tot un superheroi!
  una gran abraçada de la familia Bessemans de Murga

Comments are closed.