Tornem!

Ayuda a la investigación contra los tumores cancerosos infantiles

Tornem!

10 setembre, 2019 Notícia bloc 1

Com m’agrada estar de vacances. Encara que jo no estic en actiu i ja no tinc aquella sensació d’eufòria el dia que surts per la porta de la feina, sabent que estàs de vacances, el fet de sortir de les rutines i de casa és un fet extraordinari. Aquest estiu hem fet d’okupes a casa de la mare i dels sogres i només li he fet el salt al tractament una setmana. També hem marxat més lluny ja que el meu estat físic ens ha permès gaudir de dues setmanes de vacances, descobrint uns racons ben bonics.

Ara al setembre és quan quasi tothom torna a la feina i a les rutines.  Jo aquests dies és quan, més que mai, trobo a faltar la meva antiga feina. Trobo a faltar el poder reparar cotxes de nou, malgrat que sóc conscient de que això és part del passat i ara m’està impossible de fer.

He aprofitat les setmanes de tractament d’aquest estiu per escriure el llibre que us vaig dir. Ja el tinc. Ara falta veure com fem l’edició per tenir-ho al més aviat possible. Encara trigarà, és com quan esperes tenir un fill i desitges bojament agafar-lo ja en els teus braços. Aquell dia sembla que no arribi mai. Però arribarà.

A la “depre” del setembre li he posat una fàcil solució. Fem soroll!!, amb tot el meu respecte pels músics. Vaig pensar en fer un acte del projecte ja que ja feia temps que no fèiem res. Com que estem en un país on tot ha d’anar lligat amb un bon àpat, doncs hem organitzat una jornada festiva, com sempre, ja que si som capaços d’assistir ja és motiu per fer festa. En aquesta jornada farem una paella amb “companyia”, que dic jo. La “companyia” són tres grups de músics que aquest proper dissabte 14 de setembre col·laboren altruistament amb el projecte i que sonen molt i molt bé. També ens acompanyarà un mag amb el seu espectacle.

Jo encara tindré residus de la químio d’aquest dilluns, així que no estaré al cent per cent, però de ben segur que com un vampir us agafaré una mica de la vostra energia positiva i neta de fàrmacs amb el que em sentiré millor. A més, això és el de menys, ja que els “protas” de dissabte seran els músics i el mag.

El meu pla era començar a fer exercici durant les vacances però el dolor i les calors no m’ho han permès. El dolor perdura, malgrat ja he trobat l’equilibri de medicació per conviure amb ell, ara falta que fent esport el pugui mantenir en la mateixa intensitat i no s’agreugi. Aquesta setmana he fet un tast de la bici que ha estat positiu, i ja m’he activat a fer exercici a casa. Aviat al “gym” també. Així que ràpidament m’he engrescat per fer almenys un parell de reptes en aquesta tardor sempre en companyia de la meva bici, font de la meva energia.

Per altra banda també tinc ja vàries entrevistes amb empreses per promocionar la “nòmina solidaria” i així poder recaptar diners arribant a molta gent, al mateix temps que fem les seves empreses més solidàries del que són fins ara i els consciencio amb la investigació del càncer infantil.

Bé, ara només arreglo cotxes en somnis però qui no treballa es perquè no vol. Jo vaig estudiar per fer de mecànic i no pas per fer el que ara faig. El millor de tot és fer i poder fer coses que t’omplin, no només que t’omplin l’agenda sinó que t’omplin personalment. Ja us he dit més d’una vegada que tinc sort, que sóc un afortunat gràcies a la treva que el càncer m’ha donat abans d’arribar a la fi del camí, i tinc la sort de tenir hores lliures, amb el que us ho torno a dir, si no trobeu el temps per fer coses, ja les faig jo, vosaltres simplement veniu i participeu per així col·laborar en la recerca del que en un futur massa llunyà per mi, però a temps per molts altres, serà la cura de la malaltia. Us espero el dissabte 14!!!

 

One Response

  1. Gloria Sugrañes ha dit:

    M,encantaria poder anar, ho intentaré…

Comments are closed.