Claror

Ayuda a la investigación contra los tumores cancerosos infantiles

Claror

4 febrer, 2019 Notícia bloc 0

Per poder parlar de qualsevol tema sempre és millor parlar amb fonaments. Sense anar més lluny, si fa 4 anys em poso a parlar de càncer, quimioteràpia o transfusions de sang, de ben segur que hagués fet el pena. Però a dia d’avui, desprès de una pancreatitis, un adenocarcinoma de pàncrees i moltes transfusions crec que quasi podria fer una conferència o, si més no, un bon col·loqui o debat sobre tot plegat.

Però avui no toca parlar del càncer i les seves amistats. Avui us parlaré de l´Esportiu Claror, el CLAROR!

Ja que són moltes les opcions que tenim avui per fer esport i són moltes les portes que podem obrir, sempre es bó saber quina porta obres i qui hi ha al darrera.

Tota la meva vida havia sentit parlar del Claror ja que un gruix importat de les meves amistats de joventut éren i són ADN Safa i ADN Claror. I com deia abans, només ara que ja porto cert temps tractant, entrenant i respirant Claror per mi mateix és quan ja puc opinar al respecte.

Estic escrivint això des de una butaca de l’hospital de dia, mentre faig una sessió de químio i transfusió de sang. Suposo precisament que per estar a l’hospital em ve la imatge de fer una dissecció del nom de CLAROR. Una cosa porta a l´altra.

“C” de “Compromís”. Des del primer dia en què vaig veure que podia fer esport, Claror es va Comprometre en ajudar-me. Primer ho va fer becant-me com a abonat, ja que el càncer també et buida la butxaca silenciosament. Més tard, quan vaig idear el projecte “delhospitalalacatedral” em va tornar a demostrar el seu Compromís. I no és la primera vegada que ho fa de Comprometre’s amb el càncer o altres causes solidàries.

“L” de “Llibertari”. A continuació també m´ha demostrat que no ha perdut els valors amb el que els seus fundadors varen forjar l´entitat, ja que la nostre relació no té cap contracte ni cap reclam per part d´ells. Claror va ser fundar un grup de pares Llibertaris, i al segle XXI encara trobes que tractes amb Llibertaris a la seva cúpula directiva.

Ad’“Adaptats”. Ara degut a les meves condicions potser em fixo més, però només creuar l´entrada d´algun dels seus centres ja t´adones que estan Adaptats, que són Accessibles per Acollir a gent amb minusvàlues. Per no dir l´Atenció que arribes a rebre dels treballadors, ja siguin d´oficines com del gim. En això també sembla que tractis amb una cooperativa, com era en els seus inicis, cosa que és d´Agraïr.

“R” de “Responsables”. Claror es una empresa Responsable amb el medi ambient. Doncs sí, i no sóc l´únic que ho diu, ja que el segell d’entitat verda es una de les seves banderes avui.

“O” d’“Organització”. Desprès de compartir la jornada de Can Caralleu ja vaig veure el potencial que aquesta Organització te per Organitzar.

“R” de “Revolucionaris”. Crec que els seus fundadors també tenien un punt de Revolucionaris i actualment encara ho desenvolupen amb unes instal·lacions  i màquines Revolucionaries en el sector. Però el millor de tot és la feina que fan fora d´aquestes instal·lacions ja que no hi ha gaires marques que amb la teva quota d´abonat es Reinverteixi en causes solidàries, causes de coses que passen al nostre voltant i que ens Repercuteixen a tots.

Xavi Vallès, 28 de gener, cicle 28 i sessió 57 de quimioteràpia. Un abonat més.