No deixeu de col·laborar!

Ayuda a la investigación contra los tumores cancerosos infantiles

No deixeu de col·laborar!

5 novembre, 2018 Notícia bloc 0

Aquest és un projecte que va néixer amb el càncer pel càncer. Va néixer quan portava 1 any i 2 mesos amb aquesta malaltia, amb molt de temps lliure i reorganitzant la meva vida amb aquest polissó a qui ningú havia convidat.

En conèixer la malaltia en primera persona vaig descobrir que la inversió en investigació de càncer infantil és ridícula, tant per part de l´administració com per les farmacèutiques. Aleshores, aprofitant que em van baixar la dosi de quimioteràpia, vaig decidir que volia fer alguna cosa per ajudar aquesta causa i intentar millorar la vida d´algun nen malalt. I és en aquest punt de la meva vida que dissenyo el projecte “De l´Hospital a la Catedral”.

Agraeixo molt la vostra assistència i les aportacions al projecte, ja que molts de vosaltres sou els fonaments del meu projecte. També vull aprofitar el moment per demanar-vos una cosa… segur que algú ja ho fa, però de bon segur que altres no… Vull demanar-vos que no deixeu de col·laborar amb el càncer infantil. Aquest any ho féu amb el projecte “De l´hospital a la catedral”, però agafeu aquest bon costum i no el deixeu els anys vinents. No es tracta només d´ajudar al Xavi en la seva aventura: es tracta d´ajudar als joves i els petits o petites, perquè tots hem estat nens.

I tots sabem que aquesta malaltia es MOLT FOTUDA. No cal anar molt lluny. De ben segur que cadascú de vosaltres podria explicar-nos el cas d´un marit o muller, pare, mare, avi, àvia, germà, tiet, cunyat, company de feina o veí que va tenir o té càncer.

També sabem que és una malaltia INJUSTA. Però quan li toca a un nen o nena… qualsevol adjectiu es queda curt. SEMPRE PODEM FER UNA MICA MÉS DEL QUE FEM.

XVR

(Text llegit pel Xavi al cim de La Mola, a la pujada del 21.10.2018).