Els Clubs Claror se sumen al projecte!

Ayuda a la investigación contra los tumores cancerosos infantiles

Els Clubs Claror se sumen al projecte!

7 setembre, 2018 Notícia bloc 0

Des del mes de juny tinc un bon aliat en el projecte: els Clubs Claror (www.claror.cat). Aquest grup de clubs de fitness, gestionats per la Fundació Claror (www.fundacioclaror.cat), han estat receptius al projecte “De l’Hospital a la Catedral” i han decidit donarme suport per posar-me en forma i que pugui afrontar el repte que suposarà fer el Camí de Sant Jaume en bicicleta.

El suport de Claror em permet no només l’accés a les instal·lacions del centre Claror Sardenya, on vaig sempre que puc, sinó també als seus professionals tant de l’àmbit tècnic com de l’àrea de salut, els quals, després d’un examen mèdic, m’han prescrit un pla d’entrenament personalitzat per poder arribar de la millor forma física possible a la primavera de 2019, quan toqui afrontar el repte de pujar-se a la bicicleta.

Les instal·lacions de Claror Sardenya conten amb més de 6.000 m2 amb piscines, una sala de fitness equipada amb tot tipus de màquines d’última generació, sales d’activitats col·lectives, àrea de salut… Com ja he pogut comprovar, és el club perfecte per preparar-me físicament.

A més a més, Claror m’ajuda a difondre el projecte “De l’hospital a la Catedral” a través dels seus canals de comunicació, a veure si d’aquesta manera trobem entre els seus més de 30.000 abonats, persones disposades a col·laborar en el projecte, ja sigui fent aportacions econòmiques al nostre “crowfunding” o votant-nos per aconseguir la beca GAES.

Moltes gràcies a tots els professionals dels Clubs Claror que, com molt bé diu el seu eslògan, ja he pogut comprovar que son alguna cosa “més que fitness!”

Xavi