Hola, el meu nom és Xavi

Ayuda a la investigación contra los tumores cancerosos infantiles

Hola, el meu nom és Xavi

30 juny, 2018 Notícia bloc 0

Hola què tal, soc en Xavi Vallès.  Com molts de vosaltres ja sabeu sóc un malalt oncològic. Al novembre de 2016 em van extirpar un tumor en el pàncrees seccionant part d’ell. També em van treure la vesícula i em van canviar part del coledoc (moltes gràcies Dr. Balsells). Al gener de 2017 vaig començar un tractament de quimioteràpia en pastilles i de forma intravenosa dins d’un assaig clínic que avui en dia encara continuo. A dia d’avui estic en el cicle 18 de 45 sessions sense tenir una data final.

Bé, avui començo a escriure el meu bloc! Mai ho hagués dit però he tingut molt temps lliure ja que amb la químio no pot sortir cada dia de casa (i més sense ascensor) i, a més a més, s’acumulen nits on la medicació produeix insomni o no et permet descansar, motiu pel qual el cap s’activa i els pensaments són molts i variats des que el càncer va entrar a la nostra vida. Això sí, hi ha certes sensacions que només un malalt que hagi fet químio les pot entendre, però tot i això us les explicaré.

En aquest bloc, a part del càncer, també parlarem del meu projecte i del dia a dia. Gràcies a crear el projecte #delhospitalalacatedral i posar-me el repte de pedalar durant 17 dies m’he obligat a posar-me en forma. Ja sé que no soc en Superman ni pretenc ser el malalt oncològic número 1 (tampoc existeix campió en aquesta malaltia), però el que sí pretenc és dir i demostrar a molts malalts oncològics que en el temps que ens queda podem fer molt més del que fem i la meva proposta és no fer-ho només per a mi sol, sinó pels altres, tant per la meva dona, com pels meus fills, la família i altres malalts oncològics. Aquesta malaltia ataca un cos però conviu amb moltes altres persones.

Xavi.