Amics

Ayuda a la investigación contra los tumores cancerosos infantiles

Amics

1 juliol, 2019 Notícia bloc 2

Avui he tingut un dia amb l’agenda bastant plena. Ara al vespre, acabo d’arribar d’una terrassa de la plaça Rovira a on m’he trobat amb uns amics per prendre quelcom. Ha estat força bé poder gaudir de la vostra companyia i de la plaça plena d’activitat com cada vespre d’estiu.

Abans al migdia he anat a la botiga de recanvis Maragall, a on m’he trobat amb els meus grans amics l’Ignasi i l’Alberto, on una vegada més han fet una gran aportació econòmica al projecte. Igual que en el projecte 1 #ependimoma, aquesta vegada han tornat a donar 1000€ pel projecte 2 #rabdomiosarcoma. Ells al llarg de la seva vida, sempre han sigut solidaris amb alguna causa i d’ençà que jo vaig crear de l’hospital a la catedral m’han jurat una fidelitat amb el projecte, no només per la nostra amistat sinó perquè creuen que la causa val la pena. Moltes gràcies una vegada més amics.

Bé, ara amics meus en general, lectors del bloc, seguidors etc… us vull dir que m’agafo un temps de vacances al bloc. No deixo d’escriure ja que gaudeixo fent-ho, però estic escrivint en un altre format la qual cosa em comporta temps i actualment tinc moments en què el meu cos li costa fins i tot escriure ja que estic molt fluix. Estic esgotant unes reserves que no sabia que existien però el cos aguanta un munt i jo també. És qüestió que necessito centrar-me per escriure “el llibre”, si si! després de molt rumiar-ho, m’he ficat de cap i com que aquest estiu tindré massa temps de clausura, vull portar-ho a terme. És un altra cosa que faig amb il·lusió i que aportarà quelcom al projecte.

Abans de dir adéu també us vull parlar d’en Pau (poso aquest nom fictici per tal de preservar la intimitat del nen), és un amic nou que he fet al Vall Hebron. Ell viu al maresme i també és malalt oncològic. El van operar però no li van poder treure el tumor que té. El que sí que han aconseguit en reduir-li amb el tractament de quimioteràpia. Ell porta un portacath com jo i el meu amic també vomita, ho passa molt malament en les sessions però és un gran lluitador. A diferència meva, és que cada vegada que fa quimio ha d’estar ingressat 4 dies i 3 nits a l´hospital ja que abans de subministrar-li els fàrmacs lentament el tenen que hidratar molt perquè el seu fràgil cos aguanti millor. Al principi no em volia parlar, però aviat em va dir coses, una de les coses que em va dir és que té dos anys i mig, i que té una germaneta, la Carla d’1 any. Al Pau li agrada molt jugar amb les figures d’animals però que prefereix fer-ho a casa en comptes de l’hospital.

En Pau té un rabdomiosarcoma el tumor del projecte 2. Té molts amics a l’hospital ja que porta 6 cicles de quimio i ja coneix tots els racons, sobretot la sala de jocs on es passa quasi tot el dia d’hidratació. Però després ja té que estar a l’habitació on li subministren la quimio, però en Pau no vol anar a l’hospital. Prefereix estar al parc al Maresme i córrer els dies que ja ha fet net del tractament. El problema és que aquest tipus de tumor necessita més estudis per donar-li un tractament que millori la seva vida o que pugui fer net aviat.

Pau encara que t’ho expliqui, no m’entendries, però estàs de sort. Com dic jo de mi mateix ets un afortunat ja que el destí ens ha presentat i de l’hospital a la catedral va néixer una mica més tard que tu, però ja va aconseguir d’obrir una línia d’investigació per l’ependimoma i ara el projecte està lluitant per recollir els diners que necessita el Dr Josep Roma i el VHIR per obrir un altre línia amb el rabdomiosarcoma. Avui un més i poc de començar el projecte 2 ja hem recollit més de 4000€. El projecte té amics de sempre com l’Ignasi i l’Alberto. També té nous amics, noves eines, noves estratègies per mirar de recollir-los, no sé quina data ho aconseguirem al igual que no sé quan tornaré al bloc, però la meva implicació és màxima i arribarem. HO ACONSEGUIREM!!!

PD. Amics marqueu el 14 de setembre al calendari, que la liarem!

XVR

 

2 Responses

  1. Martí Cardona Rousse ha dit:

    Aquí estarem per llegirte quan acabis el llibre i tornis al blog i amb el teu llibre a la prestatgería.
    El 14 de setembre marcat en vermell.

  2. Ana María Revilla ha dit:

    És fantàstic els amics que tens. Endavant amb el projecte 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *